Den danske fodboldspiller Thomas ‘TK’ Kristensen har gjort sig bemærket i Italien.

Det skete efter en god præstation for Udinese i Serie A. Derefter har han modtaget rosende ord fra sin træner, Gabriele Cioffi.

Kristensen, der tidligere har spillet for AGF, har vist sig som en spiller med et “enormt potentiale” og “meget store udviklingsmuligheder”, ifølge Cioffi.

Kristensen fik søndag en sjælden startplads for Udinese i en kamp, der endte 2-2 mod Sassuolo, efter to straffesparksscoringer af modstanderholdet. Cioffi udtrykte sin tilfredshed med Kristensens præstation og påpegede, at kampen kunne have haft et andet udfald uden de afgørende straffespark. “Vi spillede kampen, som vi skulle, og uden det skide straffespark ville det være endt 2-0 eller maks 2-1,” sagde træneren.

21-årige Kristensen skiftede i sommeren til Udinese og har siden da deltaget i syv kampe i den italienske Serie A. Hans tid i klubben har dog ikke været uden udfordringer, da han også har måttet kæmpe med skader. Men trods disse forhindringer, har han formået at imponere og vise sit værd på banen.

AGF følger helt sikkert med i Udinese, da TK blev et overraskende stort salg for klubben i sommertransfervinduet. Da samme gør AGFs fans, der håber på, at talentet kan bære ham hele vejen til en stor karriere i italiensk fodbold.