Thomas Tuchel har sat sig for at få en ny tilføjelse til sit hold. Ifølge flere kilder ønsker Tuchel at styrke sit midterforsvar med en fjerde stjernespiller. Og hvem kunne være bedre til denne rolle end Andreas Christensen?

Christensen, også kendt som AC, har tidligere spillet for Tuchel. De to har nemlig tidligere arbejdet sammen i Chelsea, hvor de sammen havde stor succes. Dette gør rygtet om en mulig genforening mellem de to i Bayern endnu mere spændende for danske og tyske fodboldfans.

Det er ingen hemmelighed, at et stærkt midterforsvar er nøglen til succes i fodbold.

Med tilføjelsen af en spiller som Christensen, der allerede har bevist sit værd på den internationale scene, vil Bayern München utvivlsomt blive et endnu stærkere hold.

Dette træk ville også give Tuchel en større fleksibilitet i hans taktiske opstillinger, hvilket kunne være afgørende i de store kampe.

Selvom intet er bekræftet endnu, er det klart, at en sådan overgang ville være en win-win situation for både Bayern München og Andreas Christensen.

For Bayern ville det betyde en yderligere styrkelse af deres forsvar, mens Christensen ville få muligheden for at arbejde under en træner, han allerede kender og stoler på.