Teemu Pukki har foreløbig scoret 23 mål for Norwich og bliver hyldet som den bedste angriber i Championship. 

Den farlige finne, 28-årige Teemu Pukki, bomber på livet løs for Norwich i den næstbedste engelske række. I weekendens kamp ude mod Bolton, bankede han bolden i kassen to gange for topholdet, som ligger på en førsteplads.

Pukki er nu oppe på 23 scoringer i ligaen, og det har fået iagttagere til at stå klar med rosende ord, fortæller SkySports. Boltons træner, Phil Parksinson løfter på hatten:

”Når du har en målscorer med de kvaliteter, så har du gode chancer (for at rykke op i Premier League). Han er den bedste i divisionen, og noget af det spil, de viste på den sidste del af banen, var Premier League-værdigt – ikke Championship-spil.”

Teemu Pukkis egen træner, Daniel Farke, er også begejstret for sin finske målræv, hvis kvaliteter han får at se hver dag til træning og til kamp, som han siger. 

”Hans mål kommer i afgørende øjeblikke, men også hans arbejdsindsats uden bold var fantastisk (mod Norwich). Han er virkelig vigtig i opspillet, og den måde han lagde op til Marco Stiepermanns mål var verdensklasse med hans bevægelser og hans fornemmelse for at spille bolden bagud i situationen,” sagde Norwich-manageren efter kampen i Bolton.

Farke fortalte også, at han sætter pris på Phil Parksinsons rosende ord om angriberen, da han betragter træneren fra det nedrykningsstruede hold som en erfaren herre. 

Norwich møder Bristol City hjemme i den kommende weekend, og her vil det vise sig, om den tidligere Brøndby-angriber fortsætter sin scoringsstime. Teemu Pukki har været vidt omkring i sin karriere.

Han har blandt andet spillet i Sevilla, Schalke 04 og Celtic, inden kom til Brøndby IF. I første omgang på en lejekontrakt. Siden på en tre-årig kontrakt, som i udløb i sommeren 2018.