Den tidligere United-spiller ser ikke Christian Eriksen fortsætte hos ‘The Red Devils’.

Den tidligere Manchester United-stjerne, Paul Parker, har kastet lys over Christian Eriksens fremtid i Premier League.

Christian Eriksen, der for øjeblikket er ude med en skade, står over for en stor beslutning i sin karriere, og Paul Parker er ikke i tvivl om, at et klubskifte er vejen frem for danskeren.

Det skriver Sportfokus.dk.

Den tidligere United-spiller udtrykker tvivl om, hvorvidt Eriksen vil kunne gøre en betydelig forskel for Manchester United, når han vender tilbage fra sin skade. Han mener, at klubben måske bør overveje at finde en nyt hjem for den erfarne dansker:

“Kan han komme tilbage fra sin skade og gøre en forskel for Manchester United? Jeg ved det virkelig ikke. Jeg forventer, at klubben vil kigge på at finde en anden klub til ham, men han skaber ikke problemer for Erik ten Hag, så det er ikke en katastrofe, hvis han bliver”, lyder det fra Paul Parker.

Eriksen har nu været på sidelinjen i en periode, og Paul Parker bemærker, at hans tilbagevenden til holdet måske er blevet forsinket på grund af holdets dårlige præstationer. Han påpeger, at det kan være en udfordring for Eriksen at vende tilbage til forventningerne om at redde holdet i en vanskelig periode.

Som et bud på et nyt hjem for danskeren peger Paul Parker på en potentiel destination for Eriksen i Premier League. Han mener, at Brighton kunne være det ideelle sted for midtbanespilleren at fortsætte sin karriere.

“Hvis jeg var hans agent, ville jeg opfordre ham til at skifte til Brighton, hvis det er muligt. Hvis Ajax var i en bedre position, kunne det også være en god mulighed, men det ville bare være at forlade én ildebrand for en anden”, siger Paul Parker og fremhæver, at Eriksen ville passe godt ind i den engelske klub.