Det blev ikke til mere end fem sæsoner i Manchester United for Paul Parker. Han var dog en del af deres defensiv, hvorfor han ved, hvordan man holder sin modstander væk fra målet. Og han mener ikke, at Harry Maguire er dygtig nok til netop dette.

LÆS OGSÅ: United anbefales at hente denne spiller: Han er bedre end Fred

Han mener derfor, at Ole Gunnar Solskjær bør erstatte ham.

I England er der mange medier, der peger på, at Manchester United har planer om at hente en midtstopper, som i samme ombæring bliver Harry Maguires nye partner – og dermed ikke en afløser.

Paul Parker mener derimod, at man blot bør erstatte ham.

“Der er tale om at bringe en ny makker til Maguire ind, men jeg ville forsøge at hente to. Hvorfor kan man ikke vende den om og sige, det er en makker til Lindelöf? – Maguire er ikke nogen leder, han spiller kun for sig selv, og han står alt for dybt,” siger Parker til The Sun.

“Ved målet mod Sheffield United satte han David de Gea i en frygtelig situation, og det var ham, der lavede en frygtelig clearing, som målmanden efterfølgende fik skylden for.”

Parker fortæller, at man bør hente spillere, som kan være med til at bidrage til konkurrencen, og som giver ham et spark bagi. Det kan bidrage til, at han opper sit niveau på samme måde, som man har set det med Luke Shaw.

LÆS OGSÅ: Så mange millioner spytter Messi i den spanske statskasse om året

“Når man bringer konkurrenter ind, forbedrer det altid spillerne. Se bare, hvordan Shaw er blevet langt bedre på grund af Telles,” mener Parker.