Martin Braithwaite vender ikke tilbage til banen i 2021. Nu lyder det, at det samme er tilfældet for Barcelona-talentet Pedri.

Det tyder ikke på, at Pedri er i bedring efter sin skade. Derfor ser det ikke ud til, at han vil stå til rådighed for Xavi resten af året.

LÆS OGSÅ: Messi taler ud om rivalisering med Ronaldo

Den unge midtbanespiller, der fylder 19 år i dag, er nemlig ude resten af året grundet en skade. Det skriver den spanske avis AS.

Pedri pådrog sig en skade i opgøret mod Benfica tilbage i september. Siden da har den unge spiller kæmpet for at vende tilbage til banen.

Desværre har han siden da haft to tilbageslag, hvorfor han fortsat ikke kan spille. Det har naturligvis ført til bekymringer om, hvornår han kan vende tilbage.

Barcelona vil ikke risikere noget ved at give ham grønt lys for tidligt. Angiveligt skulle det derfor være blevet besluttet, at han ikke vender tilbage før næste år.

Meget tyder på, at Pedris krop er begyndt at reagere på den store mængde kampe, han nåede at spille i sidste sæson.

Her blev han nemlig brugt fast af Ronald Koeman og på det spanske landshold. Blandt andet nåede han at spille 52 kampe for Barcelona i sidste sæson.

LÆS OGSÅ: Xavi melder ud om Fati-comeback

Ifølge AS har det ført til, at Pedri ikke vender tilbage til banen før januar. Det handler sandsynligvis om, at Barcelona ikke vil risikere, at han pådrager sig en længerevarende skade.