Tirsdag aften var Kylian Mbappé fra Paris Saint-Germain hård ved FC Barcelona, da han i Champions League-opgøret mellem de to klubber scorede et hattrick. Han var derfor en stor del af, at franskmændene vandt 1-4. Tingene kunne dog have set helt anderledes ud. Kylian Mbappé kunne nemlig have været Barca-spiller.

LÆS OGSÅ: Xavi: Det er uden tvivl en af mine drømme

Da Barca i 2017 gik på jagt efter en afløser til Neymar, kiggede de dengang i retning af den blot 18-årige Kylian Mbappé. Han var netop blevet fransk mester med Monaco, efter at have spillet en rigtig god sæson. I stedet besluttede Barca dog at købe Ousmane Dembélé. Det har Javier Bordas fra klubbens ledelse fortalt.

Dengang havde Barca muligheden for at hente Mbappé for 100 mio. euro. Han foretrak faktisk et skifte til Real Madrid, men som følge af, at både Ronaldo, Benzema og Bale var i klubben på dette tidspunkt, havde de ikke plads til Mbappé. Det medførte, at en dør åbnede sig for et skifte til deres rivaler fra Barca i stedet.

Efter sigende skulle han have været åben over for at skifte til Camp Nou, men i sidste ende besluttede Barcas sportslige ledelse at fravælge den franske angriber. Det gjorde de, fordi de mente, at han var for selvisk. Som sagt, valgte de i stedet at hente Dembélé for en sum på 105 mio. euro samt 40 mio. euro i variabler.

LÆS OGSÅ: Agent tager Bale i forsvar: I må spørge Mourinho

Derfor var Mbappé yderst tæt på at blive Barca-spiller, og var han blevet det, så havde tingene sandsynligvis set anderledes ud tirsdag aften på Camp Nou.