Det er ikke nogen nyhed, at Ousmane Dembele meget vel kan være på vej væk fra Barcelona. Nu lyder rapporter dog på, at både Manchester City og Liverpool kunne være potentielle transferdestinationer for franskmanden.

Ifølge Don Balon ønsker den catalanske storklub at få omtrent 58 millioner pund for Dembele. Desuden tyder det på, at de håber på at kunne gennemføre en handel med Liverpool eller Manchester City.

Dembele har ikke just imponeret i Barcelona på det seneste. Det ændrer dog ikke på, at han på en god fortsat er en talentfuld spiller, der stadig kan gå en stor fremtid i møde.

Det franske talent blev anset som værende en spiller med en lovende fremtid i Borussia Dortmund. Dette niveau kan han måske ramme endnu engang, hvis han skifter til en ny klub.

Dembele vil muligvis passe bedre ind i Liverpool, som har en mere direkte stil, end de har i Barca. City er også en klub, der har fået meget ud af deres angribere under Pep Guardiola.

Til trods for, at Liverpool ikke er en klub, der er desperat efter at skrive kontrakt med en ny angriber, har det alligevel flere gerne været berettet, at Liverpool er interesseret i Dembele.

Det kan dog være, at franskmanden selv mener, at et skifte til Etihad er et bedre valg for ham, set i forhold til spilletid. Pep Guardiolas hold kunne nemlig bruge en afløser til Leroy Sane, der i sommers skiftede til Bayern München.