Den talentfulde RB Leipzig-spiller er på radaren i flere storklubber, og nu tilslutter både Chelsea og Manchester City sig også

Den kun 23-årige Christopher Nkunk, der til dagligt tørner ud for tyske RB Leipzig, har på det seneste skabt et navn for sig selv. Det har ført til, at han er havnet på radaren i op til flere storklubber i hele Europa.

LÆS OGSÅ: Manchester United-legende med kritik af Cristiano Ronaldo

Nu er der forlydender om, at yderligere to klubber har meldt sig ind i kampen om hans underskrift. Både Foot Mercato og GOAL skriver nemlig, at Chelsea og Manchester City også viser interesse for Nkunku.

Det er dog ikke blot de to Premier League-klubber, der har vist interesse for den unge RB Leipzig-spiller. Han er også en spiller, der er på radaren i Real Madrid, som forventes at være meget aktive på transfermarkederne i det komme år.

Både Champions League- og Premier League-vinderne er meget ivrige efter at skrive kontrakt med det 23-årige talent, der har fået en rigtig fin start på denne sæson. I alt har han spillet 10 kampe i denne sæson, hvori han har bidraget med hele ni mål og tre oplæg.

Den franske offensivspiller har med afsæt i dette formået at etablere sig selv som en attraktiv spiller i europæisk fodbold. Ifølge Transfermarkt har han en markedsværdi på 43 millioner euro, hvilket er svarende til cirka 320 millioner kroner.

LÆS OGSÅ: Video: Lionel Messis 10 bedste Barcelona-mål

Hans nuværende kontrakt med RB Leipzig løber frem til sommeren 2024. Der er derfor ikke nogen udsigt til, at de interesserede klubber kan hente ham på en fri transfer.