AGF stod over for den norske klub Bryne i deres sidste testkamp før Superligaens forårssæson sparkes i gang. Kampen, der fandt sted mandag, endte med en smal 1-0 sejr til AGF, takket være Tobias Bech, der stod for kampens eneste mål.

Bech fandt nettet efter blot 10 minutters spil med et skud fra en spids vinkel, hvilket satte tonen for resten af opgøret.

Til trods for flere lovende forsøg fra Frederik Brandhof og Mikkel Duelund, forblev første halvleg uden yderligere mål. Efter pausen fortsatte AGF med at presse på og skabte adskillige chancer. Tobias Anker fik bolden i mål, men scoringen blev annulleret på grund af et frispark.

Kampen bød også på flere muligheder efter dødbolde, dog uden at det resulterede i flere mål.

I pausen valgte AGF at skifte 10 spillere ud, hvilket efterlod Jonas Jensen-Abbew som den eneste, der spillede mere end en time. Dette var en del af forberedelserne til deres første Superliga-kamp mod Vejle, der finder sted på udebane mandag i et spændende østjysk derby.

AGF har haft en blandet præstation i deres testkampe op til foråret. De spillede uafgjort 3-3 mod både DVTK og Puskas Academy fra Ungarn, led et nederlag på 1-5 til FC København, spillede 1-1 mod tjekkiske Plzen og vandt 2-1 over Viborg før sejren mod Bryne. Med disse resultater går AGF ind i forårssæsonen fra en fjerdeplads i ligaen.