I hjertet af København, under de skarpe lys i Parken, har FC Københavns mest målfarlige spiller i denne Superliga-sæson, Roony Bardghji, overraskende nok ikke sat sine fodboldstøvler på grønsværen i de første tre kampe af foråret.

Til trods for at være klubbens topscorer, har det svenske stjerneskud måttet nøjes med en plads på bænken, mens hans holdkammerater har kæmpet for sejre på banen.

Efter mandagens kamp, hvor FC København sikrede sig en 2-0 sejr over FC Nordsjælland, lød der chants fra tribunerne med opfordringer til at bringe Bardghji i spil.

Cheftræner Jacob Neestrup valgte dog at se bort fra tilhængernes ønsker, hvilket har rejst spørgsmål om hans beslutning. Efter kampen adresserede Neestrup situationen og udtrykte sin respekt for fansenes støtte til Bardghji, anerkendte hans talent, men understregede samtidig, at holdopstillingen altid vil blive bestemt ud fra, hvem han mener, vil udgøre det stærkeste hold på dagen.

Neestrup påpegede, at selvom Bardghji utvivlsomt er utilfreds med situationen og brænder for at starte på banen, så var beslutningen om ikke at bruge ham i de pågældende kampe baseret på taktiske overvejelser.

Specifikt i kampen mod FC Nordsjælland blev Victor Froholdt foretrukket for sin evne til at kæmpe og skabe hurtige omstillinger, hvilket var afgørende for holdets strategi på dagen.

Afslutningsvis blev Neestrup spurgt, om Bardghjis niveau er faldet siden efteråret. Til dette svarede han benægtende og påpegede, at den lange vinterpause i den danske liga gør det irrelevant at fokusere på tidligere præstationer.

Alle spillere, inklusiv Bardghji, har ifølge Neestrup mulighed for at spille sig ind på holdet .

Cheftræneren roste Bardghjis arbejdsindsats og gjorde det klart, at døren stadig er åben for ham til at gøre en forskel for holdet.

Roony Bardghji har indtil videre scoret syv mål for FC København i denne sæsons Superliga, hvilket gør ham til en væsentlig figur i holdets angreb. Fans og følgere af dansk fodbold vil utvivlsomt følge nøje med i, hvordan denne situation udvikler sig, og om Bardghji snart vil finde tilbage til formen og bidrage på banen for ‘Løverne’.