De Røde Djævle ser ud til at gå på indkøb til sommer. Her er der især tale om, at de ønsker at indkøbe en ny forsvarsspiller, selvom de spenderede en stor sum penge på Harry Maguire for mindre end to år siden. Det skulle angiveligt skyldes, at der tvivles på Victor Lindelof og Eric Bailly.

LÆS OGSÅ: Positivt for United: Pogba giver skadesopdatering på sociale medier

Derimod har de udset sig Sevilla-profilen Jules Kounde som en ideel mulighed for at styrke forsvaret. Det er dog ikke blot United, der har udset sig ham som transfermål, men der kan dog nu alligevel være godt nyt for United.

Ifølge det britiske medie The Sun ser det nemlig ud til, at det er muligt at købe den unge franskmand for en sum på 50 mio. pund. Det er positivt, da det er mindre end forventet.

Hvis Manchester United kan hente et toptalent som Jules Kounde for denne pris, vil de gøre sig en rigtig god forretning, som ligeledes kan vise sig at blive en værdifuld tilføjelse til deres defensiv.

The Sun skriver desuden, at Kounde var tæt på at tilslutte sig Manchester City sidste sommer, men dette skifte endte dog med at løbe ud i sandet.

LÆS OGSÅ: Stor chance for Henderson: Pickford går glip af tre landskampe

I stedet endte Manchester City med at styrke deres defensiv med Ruben Dias, som har vist sig at være en meget værdifuld spiller for Pep Guardiolas hold.