Der skal ikke herske nogen tvivl om, at José Mourinho er blandt de største trænere, vi har haft i denne tid. Han vil dog altid være mest kendt for sine smarte kommentarer og stærke defensive tilgang til spillet.

LÆS OGSÅ: Medie: United har fastsat prisen for Jesse Lingard

Og netop defensiven har han igen fokus på, da det siges, at Tottenham vil forstærke sig med Jannik Vestergaard.

Det er før set, at Tottenham er interesseret i Vestergaard, men nu lader det dog til, at de skulle have set sig godt varme på ham, mener Daily Express. Og årsagen til dette skulle være fordi, at det bliver meget svært for London-klubben at hente Milan Skriniar fra Inter.

José Mourinho og co. er derfor ude for at kigge på alternativer, og her skulle valget altså være faldet på Southampton-forsvarsspilleren, som naturligvis skal bruges til at forstærke midterforsvaret, og det skulle allerede ske i den kommende sommer.

Hvis Tottenham ender med at tage det næste skridt mod at sikre sig Vestergaard, så kan de ende med at skulle slippe 150 mio. for danskeren. Det vil dog også medføre, at han bliver genforenet med en anden dansker, som allerede spiller i Tottenham, og som har gjort sig positivt bemærket.

Pierre-Emile Højbjerg skiftede nemlig til Tottenham, hvor han ageret som en sand general inde på midten. Han foretog såmænd netop skiftet fra Southampton til Tottenham, hvorfor det kan ende med, at Jannik Vestergaard går i Højbjergs fodspor.

Vestergaard har tidligere kommenteret på rygterne, da han snakkede med tipsbladet.dk.

LÆS OGSÅ: Video: Holdkammerater hylder Messi

“Jeg kan kun sige, at det selvfølgelig altid er et skulderklap med historier om interesse fra andre store klubber, men lige nu har jeg kontrakt med Southampton, så det er ikke noget, jeg kan tale om. Jeg fokuserer på kampene i Premier League, på pokalsemifinalen på Wembley,” kommer det fra midtstopperen.