Det er ikke gået ubemærket hen, at Tottenham er inde i en dårlig periode. De har tabt de seneste fire ud af fem kampe, når man snakker Premier League, og så led såmænd også et nederlag til Everton i sidste uge, hvor man tilmed røg ud af FA Cup’en.

LÆS OGSÅ: United anbefales at hente denne spiller: Han er bedre end Fred

Heung-min Son blev spurgt til et rygte, der omhandlende Spurgs-træneren, Mourinho, og at han skulle have mistet støtten fra omklædningsrummet, men det afviser han meget hurtigt.

Ifølge Football London, så begynder han sågar at grine, da han bliver stillet spørgsmålet.

“Jeg ved ikke… Rygter er bare rygter. Vores omklædningsrum har været fantastisk. Selvfølgelig kommer det an på resultaterne, og jeg er virkelig ked af det, hvis vi taber, og glad når vi vinder. Det er som alle andre.”

“Humøret dalede, da vi havde et par dårlige resultater, men omklædningsrummet har ikke ændret sig. Alle er glade, griner og fokuserer på næste kamp. Det er et dårligt rygte,” siger Heung-min Son ifølge Football London.

LÆS OGSÅ: Så mange millioner spytter Messi i den spanske statskasse om året

Tottenham klarer sig i øjeblikket ikke godt i Premier League, men de kan dog nå det endnu i Europa League, hvilket dog kræver, at man starter ud med at besejre Wolfsberger AC.