Træner forsvarer Manchester United-stjernes dårlige præstation

Nicolai Busekist — 13. nov 2020 09:20
Foto: Shutterstock

Den franske landsholdstræner Didier Deschamps har haft en del at sige om Paul Pogbas rolle i og uden for Manchester United-truppen denne uge.

LÆS OGSÅ: Manchester United vil hente denne erstatning for Paul Pogba

Den franske træner kunne på klods hold overvære, hvilken type præstationer, Paul Pogbas manglende form og potentielt manglende selvtillid resulterer i.

Frankrig led et chokerende nederlag på 2-0 til Finland i denne uge, hvor Pogba blev skiftet ud efter 57 minutters spilletid. På dette tidspunkt var franskmændene allerede bagud med to mål.

RMC Sport skrev efterfølgende, at denne kamp og Pogbas præstation var en god opsummering af, hvordan hans start på sæsonen har været i Manchester United.

I artiklen angiver de, at Pogba gjorde en god indsats, men at han ganske enkelt svigtede sig selv med "dårlige valg og tekniske unøjagtigheder."

Efter kampen blev Didier Deschamps spurgt ind til Pogba og hans præstation. I denne forbindelse tog han den verdenskendte midtbanestjerne i forsvar.

Desuden var der også et lille element af, at han mener, at United bærer noget af skylden, da de ikke giver ham nok spilletid.

"Denne kamp handlede om at få ham tilbage i rytmen," sagde Deschamps til RMC Sport, og fulgte op:

"Uanset om det er ham eller andre spillere, kan de blive påvirket af deres dagligdag. De er ikke robotter. Hverken psykologisk eller fysisk."

LÆS OGSÅ: Ed Woodward om Solskjærs fremtid i Manchester United

"Du kan ikke knipse med fingrene og få alt, hvad der sker til at forsvinde. Når det kommer til en kamp, hvor du ikke føler dig tilpas, og du spiller mod en god modstander, så bringer det besværlighederne frem."

Andre læser

Kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg Fodboldnyheder

Partnere