Der var nok mange, der løftede sine øjenbryn i uforståenhed, da det blev bekræftet, at Juventus og FC Barcelona havde indgået en aftale, hvor man byttede Miralem Pjanic og Arthur, som dermed blev sendt videre i manegen.

LÆS OGSÅ: Transferjournalist: Paul Pogba kan rykke til denne klub

Man kan dog roligt sige, at tiden i Barcelona ikke har været en dans på roser for den 31-årige Pjanic, som ikke har formået at opnå succes, hvilket han snart ikke kan vente på længere, hvorfor han nu skulle udforske andre muligheder.

Og andre muligheder skulle ikke ligefrem være en mangelvare, eftersom der i Premier League alene skulle være tale om flere klubber, som er interesseret i at sikre hans signatur. Hertil tilføjer Sky Sports, at Tottenham og Manchester United skulle være blandt klubberne, der kæmper om midtbanemanden.

Spurs skulle dog have en fordel i transferkampen mod Manchester United, hvilket er et hemmelig våben i form af den nye direktør i klubben, Fabio Paratici.

LÆS OGSÅ: Cristiano Ronaldo udforsker sine muligheder

Det er også Paratici, som har stået for at hente Nuno Espirito Santo til klubben som den nye cheftræner, men han kender såmænd også Pjanic fra en fælles tid i Juventus, hvor maestroen såmænd nød stor succes, hvilket Sky Sports altså mener kan ende med at spille en betydelig rolle.