En række Juventus-spillere er kommet i unåde i den italienske klub. Som følge af dette ender de med at gå glip af Torino-derbyet lørdag. Det er henholdsvis Paulo Dybala, Weston McKennie og Arthur, det drejer sig om.

LÆS OGSÅ: Video: Tidligere Inter-stjerne anholdt efter blodigt slagsmål med sin egen far

Det skriver de to aviser Corriere dello Sport og Corriere dellas Sera.

Juventus har besluttet at straffe de tre spillere, da de deltog i en fest onsdag aften. Festen blev arrangeret af Weston McKennie, som invitere ti personer til den. Blandt de ti inviterede gæster var også Paulo Dybala og Arthur.

For tiden er det ulovligt at arrangere privatfester i Italien, da der er indført coronarestriktionre mod dette. Derfor besluttede Weston McKennies naboer sig for at anmelde festen til det lokale politi.

Politiet ankom til Juventus-spillerens hus kl. 23.30, hvor festen fortsat var i gang. Udover at det er ulovligt at afholde fester i private hjem, er der også indført et udgangsforbud fra kl. 22.00 til kl. 05.00. Derfor blev denne regel også brudt af spillerne.

Efter deres brud på reglerne, besluttede Juventus at handle og suspendere de tre spillere. Som angivet herover, så blev de tre spillere suspenderes fra lørdagens lokalopgør mod Torino.

LÆS OGSÅ: Sergio Agüero bliver rygtet til Premier League-klub

Ifølge mediet Football Italia er der endda en risiko for, at de tre spillere ender med at blive straffet yderligere. Det vil de blive ved at blive suspenderet i flere kampe. Onsdag skal de blandt andet møde Napoli, hvilket også er en kamp, de kan ende med at misse, skriver mediet.