Efter ni år i klubben, er det ikke længere iført en Chelsea-trøje, at brasilianske Lucas Piazon skal tørne ud.

LÆS OGSÅ: Andy Cole giver sit syn på Uniteds chancer for Premier League-triumf

Derimod skal han i stedet spille for Braga, som har hentet ham fra den engelske klub. Her har han fået en kontrakt med en varighed på fire og et halvt år. Det har begge involverede klubber bekræftet.

Den nu 26-årige brasilianske spiller skiftede til Chelsea fra Sao Paolo tilbage i januar 2012. I dette år blev han endda også kåret til at være årets unge spiller i den engelske klub.

Til trods for dette, havde Lucas Piazon dog aldrig rigtig succes med at leve op til de høje forventninger, der var til ham i Chelsea. I de seneste otte år, har han derfor været lejet ud stort set uafbrudt.

Som følge af dette, blev det heller ikke til mere end kun tre kampe for Chelseas førstehold i løbet af de ni år, han har været på kontrakt i klubben.

Det betyder dog ikke, at det slet ikke er blevet til fodbold i løbet af de seneste år. Han har nemlig tørnet ud for klubber såsom Malaga, Vitesse, Eintracht Frankfurt, Reading, Fulham, Chievo Verona og Rio Ave, der alle har haft stor glæde af at have den brasilianske spiller på lejeaftaler.

LÆS OGSÅ: Diego Costa vil retur til Premier League

I det seneste halvandet år har han været at finde i Rio Ave, hvor han er noteret for at have scoret seks mål og have lavet tre oplæg i 36 kampe. Nu skifter han dog til deres ligakonkurrenter fra Braga.