Manchester City ser ud til at være klar til at tage kampen op mod Real Madrid og Liverpool i jagten på Nice-angriber Amine Gouiri

Det lykkedes ikke Pep Guardiola og co. at hente Tottenham-stjernen Harry Kane denne sommer. Angiveligt har de opgivet jagten på den 28-årige engelske angriber.

LÆS OGSÅ: UEFA dropper sag: Ingen sanktioner

Det er dog ikke ensbetydende med, at Premier League-mestrene har droppet at finde en afløser for Sergio Agüero, der er skiftet til FC Barcelona. Blandt andet er der rygter om, at de også vil være med i kampen om at hente Kylian Mbappé i Paris Saint-Germain.

Det menes dog, at de også er interesserede i Nice-angriber Amine Gouiri, der er på radaren i flere andre klubber. Det skriver Fichajes, der også skriver, at Jürgen Klopp angiveligt har bedt Liverpool om at hente den 21-årige Gouiri til Liverpool næste sommer.

Gouiri fik for alvor sit gennembrud i sidste sæson, hvor han bidrog med 12 mål og syv oplæg i 34 kampe for Ligue 1-klubben. I denne sæson har han også præsteret på et højt niveau, hvorfor han fortsat imponerer under træner Christophe Galtier.

LÆS OGSÅ: Har sat prismærke på Declan Rice: West Ham er åbne for salg

Den franske angriber har nemlig allerede bidraget med fem mål og to oplæg i blot syv kampe i denne sæson. Det har ført til, at der er flere klubber, der er begyndt at se nærmere på ham. Ifølge Transfermarkt løber hans nuværende kontrakt med Nice frem til sommeren 2024.