Manchester United smed en to-måls føring mod Galatasaray, hvilket efterlod deres Champions League-håb næsten i ruiner.

Kampen var meget afgørende for United, da de havde brug for en sejr for at holde liv i deres håb om at kvalificere sig til knockout-fasen. Det skete efter at have tabt tre ud af deres første fire kampe i Gruppe A.

Kampen i Istanbul begyndte lovende for United med tidlige mål fra Alejandro Garnacho og Bruno Fernandes. Men tingene tog en uventet drejning, da Galatasarays Hakim Ziyech reducerede med et frispark.

Scott McTominay genoprettede Uniteds to-måls føring, men Onana, Uniteds målmand, begik en fejl ved at fumle et andet frispark fra Ziyech ind i sit eget net. Det gav Galatasaray nyt håb.

Kerem Akturkoglu scorede kort tid efter det tredje mål, hvilket resulterede i en miserabel aften for United.

På sociale medier rettede fans deres frustration mod Onana, idet de gav ham skylden for Uniteds prekære situation i Champions League.

Den 27-årige Onana havde begået fejl i tidligere kampe, men Ten Hag valgte at tage ansvaret i stedet for at kaste skylden på Onana. Efter kampen udtalte han til TNT Sports: “Vi var foran, og så tabte vi. Det er klart, at vi skulle have taget tre point. Jeg er tilfreds med, hvordan vi spillede, men samtidig må jeg kritisere holdet, fordi forsvaret ikke var godt nok. Vi førte 3-1, og vi kan ikke tillade os fejl, da det gør en forskel.”

Ten Hag understregede, at hvert mål har sin egen historie, og at holdet skal lære af disse fejl.

Han roste holdets proaktive, dynamiske og modige spillestil og påpegede, at de skabte mange chancer, men samtidig understregede han vigtigheden af at vinde sådanne kampe.

Da Ten Hag blev presset på, hvem der var skyld i, at kampen blev smidt væk, svarede han: “Det er altid mig. Jeg er ansvarlig for dette. Vi ved, at vi er i et projekt. Vi laver forbedringer, så det er meget lovende. Vi går i den rigtige retning, så jeg ved, vi vil have succes på lang sigt, men hvis du vil blive i Champions League, skal du vinde disse kampe.”