Selvom FC Københavns målmand, Kamil Grabara, ikke skiftede klub i det nyligt afsluttede transfervindue, blev det endeligt bekræftet, at målmanden slutter sin tid ved FCK.

Bundesliga-giganten Wolfsburg har gravet dybt for at få fat i den talentfulde polske målmand, der skal tørne ud for den tyske klub fra næste sommer.

Den tyske avis, Bild, har afsløret det beløb, Wolfsburg forventes at betale for Grabara.

Ifølge avisen skal den tyske klub betale et beløb på 15 millioner euro, hvilket svarer til omkring 112 millioner danske kroner, for at få målmanden tilknyttet. Men det stopper ikke her.

Interessant nok vil 20% af dette beløb gå direkte til Premier League-klubben Liverpool. Dette skyldes en videresalgsklausul, som Liverpool angiveligt havde inkluderet i aftalen, da de solgte Grabara til FC København i 2021.

Kamil Grabara har haft en bemærkelsesværdig tid i FC København. Han har spillet 88 kampe for klubben og har imponeret med 40 clean sheets.

Hans præstationer i målet for den danske klub har utvivlsomt fanget opmærksomheden fra større europæiske klubber. Dette har ført til denne interesse fra Wolfsburg.