Chelsea og Andreas Christensen kan ikke nå til enighed om en ny kontrakt, da de er uenige i forhold til kontraktens længde.

Tidligere har det set ud til blot at være et spørgsmål om tid, inden Andreas Christensen ville sætte sin underskrift på en ny kontrakt med Chelsea.

LÆS OGSÅ: Er ikke en del af Tuchels planer: Nu rygtes han til Barcelona

På trods af, at det i lang tid lignede, at det blot var de sidste detaljer, der skulle på plads, er det endnu ikke lykkedes de to parter at nå til enighed.

For et par uger siden skrev The Guardian, at forhandlingerne var gået i stå. Ifølge Goal var som følge af, at AC-lejren ikke ville se sig tilfredse med den løn, han var blevet tilbudt.

Desuden har der været rygter om, at Andreas Christensen ikke føler sig værdsat af det engelske tophold. Det afviste den danske landsholdsspiller dog i landsholdslejren onsdag.

Foruden at afvise, at der skulle være hold i rygterne om, at han ikke føler sig værdsat, var han dog ikke meget for at tale om sin kontraktsituation.

Nu skriver The Telegraph dog, at parterne faktisk var nået til enighed om en kontrakt med en længde på fem år. Pludselig kom der dog en melding fra AC-lejren om, at man ville have, at den skulle forkortes til tre år.

Angiveligt skulle det have ført til, at der på nuværende tidspunkt er stilstand i forhandlingerne. Generelt skulle de to parter dog være optimistiske omkring at nå til enighed om en ny kontrakt.

LÆS OGSÅ: Jürgen Klopp vil hente La Liga-angriber

Den 25-årige danske landsholdsspillers nuværende kontrakt med Chelsea udløber til sommer, og derfor har han mulighed for at forhandle med andre klubber allerede fra januar.