Eintracht Frankfurts 21-årige angriber er eftertragtet i flere storklubber. Manchester United skulle være den seneste i rækken af bejlere til den målfarlige serber. 

Luka Jovic har scoret 23 mål i alle turneringer i denne sæson indtil videre for Eintracht Frankfurt, og 15 af hans mål er scoret i den tyske bundesliga. Serberen er på lån fra Benfica, som ser ud til at kunne skovle millioner ind på et salg.

Samtidig har den tyske klub dog gjort klart, at man vil benytte sig af en købsoption på spilleren. En række af de største klubber i Europa er interesseret i ham, og som jo.co.uk skriver, så skulle Manchester United have meldt sig i køen af bejlere sammen med Manchester City, Barcelona, Real Madrid og Bayern München. 

Ifølge det portugisiske medie O Jogo, så har United sendt en officiel forespørgsel til den portugisiske klub. Men der er lagt op til budkrig, og Luka Jovic’ prisskilt bliver vurderet til at ligge på omkring 300 millioner kroner.

Ifølge rygter skulle Barcelona allerede have lagt et bud på angriberen, men der er endnu ikke bekræftet noget om fremskredne forhandlinger. 

Luka Jovic er i glimrende målform i øjeblikket, og han var på pletten i Serbiens testkamp mod Tyskland onsdag aften, hvor han scorede det første mål i opgøret, der endte 1-1. Serbiens landstræner Mladen Krstajic har sammenlignet Jovic med Luis Suarez.

”Han er en klassisk angriber, som er rigtig god med bolden i fødderne og som forstår spillet rigtig godt. Han er modig og farlig på samme tid, for han er altid på udkig efter en chance og klar til at drage fordel af den mindste fejl fra modstanderen. Han skal fortsætte sin gode udvikling, og så træffer han den rigtige beslutning sammen med Frankfurt. Det er jeg overbevist om,” siger den serbiske landstræner til t-online.de.