Det var i forvejen nogle meget hektiske dage, man oplevede i fodboldens verden. Det hele blev dog forværret, da Ed Woodward, Manchester Uniteds viceformand, valgte at smide endnu en bombe, da det blev meldt ud, at han kommer til at forlade Manchester United ved udgangen af dette år.

LÆS OGSÅ: Velinformerede Fabrizio Romano: United-duo spillede stor rolle i Woodward-opsigelse

Woodward skulle være kommet frem til en konklusion, som blandt andet har betydet, at han ikke længere føler, at han hører hjemme i Manchester United. Det skulle især være kommet efter involveringen i den såkaldte udbryderliga, som endte med at få navnet Super League.

Joel Glazer, som sammen med sin bror, Avram Glazer, er direktører i Manchester United, var dog ikke klar til at lade ham forlade klubben. Han skulle have gjort et ihærdigt forsøg på at overtale Ed Woodward i håbet om, at han ville kunne få ham til at genoverveje sin muligheder, herunder muligheden for at blive i Manchester United.

Det beretter blandt andet The Times.

Som tidligere nævnt, så skulle involveringen i Super League have spillet en stor rolle, da han nu mener, at den rolle, som han ville have fremover, ville være for uholdbar.

LÆS OGSÅ: Medie: Super League kan koste Barcas forlængelse med Messi

Der skal dog ikke lægges skjul på, at der findes Manchester United-fans, som egentlig ikke er kede af, at han forlader klubben. Han er nemlig blevet kritiseret i flere år, og nu hvor han er væk, så er der mange, der håber, at man også vinker farvel til Glazer-familien.