Christian Eriksen er ude med en skade i den ene ankel, hvilket har fået United til at hente en afløser.

Manchester United har valgt at hente en afløser for danske Christian Eriksen, der er ude i tre til fire måneder med en skade i den ene ankel.

LÆS OGSÅ: Avis: Barcelona i dialog med Joao Felix

For at dække ind på midtbanen, har den engelske klub derfor valgt at hente østrigske Marcel Sabitzer fra Bayern München. Han er blevet hentet på en lejeaftale.

Det oplyser Manchester United i en pressemeddelelse.

Sabitzer blev hentet til München fra RB Leipzig for halvandet år siden, men han har haft svært ved at etablere sig i den tyske storklub.

“Af og til i livet er man nødt til at træffe hurtige og vigtige beslutninger. Lige fra jeg hørte om denne mulighed, vidste jeg, at det var det rigtige for mig. Jeg er konkurrencemenneske: Jeg vil vinde og hjælpe klubben med at nå dens mål i denne sæson,” lyder det fra Sabitzer i pressemeddelelsen.

“Jeg føler, at jeg er på toppen af min karriere, og at jeg kan bidrage med en masse erfaring og energi til truppen. Jeg glæder mig til at komme i gang sammen med mine nye holdkammerater og træner og vise mine kvaliteter til Manchester Uniteds tilhængere.”

LÆS OGSÅ: Juventus overvejer at sælge Vlahovic: Så meget kræver de

I denne sæson har han fået spilletid i 15 ud af 18 kampe i Bundesligaen for Bayern München, men i gennemsnit har det været mindre end halvdelen af spilletiden pr. kamp.