Det er ikke nogen hemmelighed, at Premier Leagues største klubber ofte støder på hinanden, når det handler om transfermarkedet. Og netop dette oplever man nu igen, da såvel Manchester United som Chelsea kigger på den samme spiller.

LÆS OGSÅ: Medie: United har fastsat prisen for Jesse Lingard

Der er tale om Paulo Dybala, som til daglig gør sig i Juventus. Han har dog som bekendt haft en meget svær sæson, hvor han har været uheldig med at blive ramt af skader. Han står derfor blot noteret for at have spillet 13 kampe i Serie A.

Det skulle have medført, at man har mistet tålmodigheden, da de mener, at han er blevet en skygge af sig selv, og ikke rammer det niveau, man tidligere har set fra hans side. Det forventes derfor, at de kommer til at sælge offensivenspilleren til sommer.

Det skriver Daily Mail.

Det kan dog sagtens ende med at blive en realitet, da der skulle være stor interesse. Det gælder blandt andet Manchester United, mener Tuttosport, som ligeså hævder, at også Chelsea er inde i billedet, da også de ønsker at sikre sig Dybalas underskrift til sommer.

Manchester United har været på udkig efter en angriber samt midtstopper, men de skulle også have set sig varme på Declan Rice, hvorfor man umiddelbart også ønsker at forstærke sig her.

LÆS OGSÅ: Avis: Barca vil have Agüero, men han må acceptere stor lønnedgang

I Chelsea hører man, at Thomas Tuchel ønsker at sige farvel til angriber-duoen i form af Giroud og Abraham, da han savner mål fra offensiven.