Torsdag aften tørnede Manchester United sammen med AC Milan i Europa League i det første af to opgør. En af de spillere, der var med i Ole Gunnar Solskjærs startopstilling, var franske Anthony Martial. Han spillede dog ikke hele kampen, da han i pausen var nødt til at udgå, da han havde pådraget sig en skade.

LÆS OGSÅ: Solskjær efter Milan-opgør: “Jeg er meget skuffet”

Anthony Martial tog sig flere gange til sin hofte. Efter kampen er det blevet bekræftet af Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær, at den franske angriber fik et slag på hoften. Det betyder selvsagt, at han skal undersøges af lægestaben i den engelske klub.

Dog har Solskjær allerede nu gjort det klart, at han ikke forventer, at den franske angriber vil være klar til at spille med i weekenden. I samme ombæring fortalte han også, at Edinson Cavani heller ikke vil være klar, når Manchester United i weekenden skal spille mod West Ham.

“Han fik et slag på hoften. Han skal scannes, som vi så skal kigge på. Jeg tror ikke, han bliver klar til søndag. Cavani er heller ikke klar,” lød det fra den norske United-træner, da han efter kampen udtalte sig til Sky Sports.

LÆS OGSÅ: I ‘bad standing’ hos Solskjær: United vil hente erstatning

Derudover er der også tvivl om, at Marcus Rashford vil være klar til at deltage i opgøret mod West Ham søndag, da han blev skadet i weekenden og ikke var en del af truppen mod AC Milan.