De trækker dog kun stikket for en stund, da de fortsat er interesseret i Jadon Sancho. Den 20-årige Dortmund-stjerne var Manchester Uniteds toptransfermål i sommers, men han er nu rykket ned i hierakiet.

LÆS OGSÅ: Kane står på ønskelisten hos City og United: Så meget kræver Spurs for ham

Det skriver David Ornstein fra The Athletic.

Manchester United skulle ikke længere forsøge at slå en handel af med Dortmund, da de i stedet vil hente en midtstopper og angriber. Det er dog ikke de helt store signings, man skal gøre sig forhåbninger om, hvis man er Manchester United-fan, skriver David Ornstein.

De Røde Djævle er blandt de rigste klubber i verden, men de har naturligvis også mærket presset fra coronavirussen. Ole Gunnar Solskjær udtalte forleden, at han har opbakning fra ledelsen og ejerkredsen, når det gælder transfermarkedet, men der er naturligvis grænser.

Der er dermed stor chance for, at Manchester United henter en ny midtstopper eller angriber til sommer, hvor transfervinduet atter åbner. De vil derefter forsøge at hente en yngre, men lovende spiller.

David Ornstein kommer ikke nærmere, hvilke spillere, der er tale om. Det er dog tidligere blevet meldt, at man har fulgt Erling Haaland tæt, og hvis man kigger på forsvarsmålene, så har man fulgt Raphael Varane, Jules Kounde, Ibrahima Konate, Pau Torres og Tyrone Mings.

LÆS OGSÅ: Præsidentkandidat: Sådan beholder vi Messi i klubben

Det er dog også store spillere, hvorfor det er svært at tyde, hvad Manchester United vil. David Ornstein, som tidligere nævnt, skriver i artiklen, at man ikke skal gøre sig forhåbninger om, at det bliver en dyr spiller, man henter, hvilket de ovennævnte spillere altså er.