Manchester United er fortsat på jagt efter en afløser for Cristiano Ronaldo, og har nu udset en kandidat, de vil hente til sommer.

Efter Cristiano Ronaldo fik ophævet sin kontrakt med Manchster United i november sidste år, har De Røde Djævle været kædet sammen med en lang række potentielle afløsere.

LÆS OGSÅ: Manchester United kontaktede Barca: Ville hente Eriksen-afløser

Blandt andet er de blevet kædet sammen med Victor Osimhen og Harry Kane, men i begge tilfælde er der tale om spillere med et prismærke på den forkerte side af 100 mio. euro (743 mio. kr.).

Det har nu fået dem til at kigge i retning af Juventus, da de skulle have et godt øje til den 23-årige Dusan Vlahovic, som de ifølge journalist Rudy Galetti vil hente til sommer.

Da Juventus er i store problemer med økonomien, hvorfor de er nødt til at sælge ud af truppen til sommer, hvor de er åbne for at give slip på Vlahovic.

Ifølge det italienske medie Calciomercatoweb skulle de være klar til at sælge ham, hvis de modtager et bud på 90 mio. euro (670 mio. kr.).

LÆS OGSÅ: Agent bekræfter: Erling Haaland har ‘nøglen’ til City-exit

Vlahovic selv skulle også være klar til at sige farvel til Juventus, da han ikke er tilfreds med, at hans spilletid er begrænset. Formår de ikke at kvalificere sig til Champions League, vil han presse på for at blive solgt.