For et par uger siden endte Borussia Dortmund med at lide et bitteret pointtab i et opgør mod FC Köln. For en af deres stjernespillere blev det hele dog kun værre efter kampen blev fløjtet af.

LÆS OGSÅ: Medier: Kylian Mbappé afviser PSG – Vil til denne klub

Ifølge det tyske medie Bild, endte forsvarsstjerne Mats Hummels nemlig med at blive glemt i Köln. Han var ganske enkelt ikke kommet med i spillerbussen, da resten af truppen skulle fragtes hjem. Måske er han ikke den mest snaksaglige type, for i hvert fald var der ingen, der opdagede, at han ikke var til stede.

Bild skriver, at Mats Hummels besluttede sig for blot at tage alene hjem fra kampen, da spillerbussen længe var kørt, og dermed havde efterladt ham.

Angiveligt blev det af Dortmunds trænerstab og spillere først opdaget, at de havde glemt Mats Hummels, da han på egen vis vendte tilbage til Signal Iduna Park, hvor han mødte op for at tale med pressen. På dette tidspunkt var hans holdkammerater allerede på vej hjem.

Derfor er det næppe til at komme udenom, at det var en træls dag for de tidligere Bayern München-spiller, der tilmed også har måtte se i øjnene, at Dortmund næppe spiller med i Champions League i næste sæson.

LÆS OGSÅ: Medie: Manchester United viser interesse for dansk midterforsvarer

2-2-opgøret mod FC Köln blev nemlig fulgt op med et 2-1-nederlag til Eintracht Frankfurt. Der er nu syv spillerunder tilbage, og Dortmund er på en femteplads i den bedste tyske række, hvor de har syv point op til Eintracht Frankfurt på fjerdepladsen.