I Aarhus er der grund til optimisme hos AGF efter en overbevisende præstation i den første del af pokalduellen mod Brøndby.

Med en 2-0-sejr har AGF skabt et fremragende udgangspunkt forud for returkampen, hvor en plads i pokalsemifinalerne står på spil.

AGFs forsvarsspiller Frederik Tingager spillede en nøglerolle i torsdagens kamp. Han markerede sig med et afgørende hovedstødsmål til 2-0, hvilket cementerede AGFs dominans i opgøret.

Tingager var ikke overraskende meget tilfreds med resultatet, men understregede efterfølgende at holdet ikke må hvile på laurbærrene.

Det skriver bold.dk.

Også AGFs træner Uwe Rösler var forsigtig optimist, men han vil forberede sit hold på en intens kamp i returopgøret. “Vi er kun halvvejs. Vi skal vise det på udebane også på Brøndby Stadion,” sagde Rösler til Bold.dk.

Han forventer, at Brøndby vil komme ud til returkampen med fornyet energi og forsøge at vende det hele på hovedet.

Returopgøret finder sted søndag klokken 15.30. Herefter går holdene på vinterpause indtil februar, hvilket tilføjer et ekstra lag af spænding til kampen. Begge hold kan med et avancement til semifinalerne godt være tilfredse med første halvdel af sæsonen.