Donny van de Beek har ikke fået mange minutter i benene, siden han kom til Manchester United. Det er noget, som mange fans mener, ikke burde være sådan. Der er nemlig flere, der kalder på, at han skal starte.

LÆS OGSÅ: Bayern vil stæjle United-emne

Han har haft svært ved at komme til spilletid i United, men han fik minutter, da han onsdag spillede for Holland mod Spanien. Han spillede ale 90 minutter, hvor han også fandt netmaskerne, hvor han scorede til 1-1.

Det var efter kampen, at han blev spurgt om hans situation i United. Han kunne her fortælle, hvad Solskjær har fortalt ham.

VI skriver følgende.

“Jeg vil selvfølgelig gerne spille mere, men jeg nyder at være en del af et hold, hvor alle tager godt imod en. Det gjorde de, da jeg kom til klubben.”

Skal være tålmodig

Han blev herefter spurgt, hvad Solskjær har sagt til ham.

“Han siger, at jeg skal være tålmodig og fortsætte med det, som jeg gør nu. Han har set, hvor stor en forskel jeg kan gøre, når jeg kommer på banen. Jeg skal derfor være tålmodig og fortsætte, for min tid kommer, og når tiden kommer, så skal jeg være der og være klar.”

LÆS OGSÅ: Liverpool- og Man Utd-transfermål ønsker Premier League-comeback

Det kan håbes, at van de Beek har ret, og hans tid kommer. Det hele tyder i hvert fald på, at han vil være i United, når tiden kommer.