I gårsdagens opgør mod FC Midtjylland måtte Fabinho udgå fra kampen med en skade. Ifølge manager Jürgen Klopp var det, det sidste, Liverpool havde brug for. Han understreger også, at han ikke er optimistisk omkring skaden.

LÆS OGSÅ: Klopp: Det var for at vise respekt

Fabinhos skade er et stort problem for Liverpool, da han agerede afløser for Virgil van Dijk, som er langtidsskadet. Da Fabinho tirsdag måtte udgå med en skade i kampen mod FC Midtjylland, fik Klopp derfor et nyt problem.

Da det er en vigtig position, lægger Jürgen Klopp naturligvis ikke skjul på, at han er frustreret over, at han er blevet ramt af endnu en skade på denne position.

“Det er præcis det sidste, vi havde brug for. Hvad kan jeg sige? Jeg ved, at han mærkede noget i sit baglår, og det er ikke godt,” fortalte Liverpool-træneren til Sky Sports efter Champions League-opgøret mod FC Midtjylland.

Dette fulgte han op med at sige:

“Han mærkede det ikke rigtig meget, og han sagde, at han kunne have spillet videre, men det ville være uden sprinter, og det hjælper ikke rigtig på den position. Vi må se, når han er blevet scannet, men det er selvfølgelig ikke godt.”

LÆS OGSÅ: Mikael Anderson er gået viralt: “Det mærkeligste jeg har set”

Der er endnu ikke frigivet informationer om, hvor alvorlig en skade, der er tale om. Derfor vides det heller ikke, hvor lang en skadespause, der forventes, at Fabinho får brug for.