I en aften, hvor Champions League-fodbolden virkelig viste sin magi, leverede Manchester United og Galatasaray et spektakulært show i Istanbul.

Kampen, der bølgede frem og tilbage, endte med en 3-3 uafgjort, et resultat der efterlader gruppe As andenplads pivåben.

Fra starten af kampen var det tydeligt, at der var meget på spil.

United kom flyvende ud af startblokkene med Rasmus Højlund i en nøglerolle. Allerede efter 11 minutter bragte de engelske gæster sig foran, da Højlund elegant spillede Bruno Fernandes, som fandt Alejandro Garnacho, der køligt sendte bolden i mål.

Kun syv minutter senere fordoblede Fernandes føringen med et brag af et skud, og det så svært ud for Galatasaray.

Men hjemmeholdet viste karakter. Efter en halv times spil reducerede Hakim Ziyech på et frispark, der overrumplede Uniteds målmand André Onana. Denne scoring gav nyt liv til tyrkerne, der pressede på for en udligning.

Efter pausen fortsatte dramaet. United øgede til 3-1 ved Scott McTominay, men Onana droppede fælt på et frispark, der tillod Ziyech at score sit andet mål.

Galatasaray udnyttede momentum og udlignede til 3-3 ved Kerem Akturkoglu. Trods flere store chancer i kampens sidste fase, forblev stillingen uændret.

Resultatet betyder, at FC København nu deler tredjepladsen med Manchester United, mens Galatasaray rykker op på andenpladsen.

Kampen var reklame for fodboldsporten med sit høje tempo, tekniske finesse og uforudsigelige udvikling.