Vejle Boldklub har tirsdag offentliggjort, at de har forlænget kontrakten med den erfarne forsvarsspiller Mads Greve. Det betyder, at hans kontrakt nu er gældende frem til 2023.

Det er noget, der vækker stor glæde hos den tekniske chef i Vejle Boldklub, Jacob Krüger. Da han blev interviewet til klubbens egen hjemmeside, var han ikke bleg for at rose den rutinerede spiller:

“Mads Greve har været én af holdets vigtigste spillere, lige siden han kom til klubben for mere end tre år siden. Det kan vel tælles på én hånd, hvor mange turneringskampe han ikke har været til rådighed i siden, og han har holder hver gang et højt niveau.”

Dette følger han op med at sige:

“Greve har passeret 30 år, men han er 100 procent fit og træner godt. Han ved, hvordan man passer på sin krop som professionel fodboldspiller. Nu har jeg fulgt Mads tæt, siden han kom til Vendsyssel i 2013, og han er vel ikke set bedre end i de her år, hvor karrieren topper.”

Havde oprindeligt kontraktudløb denne sæson

Den 31-årige Mads Greves tidligere kontrakt haved kontraktudløb efter denne sæson. Tydeligvis ønsker hverken han eller Vejle Boldklub, at han skal forlade Nørreskoven lige foreløbig. For nu er planen i hvert fald, at han bliver frem til 2023.

Desuden roste Jacob Krüger også Mads Greve for at tage ansvar i dagligdagen:

“Som holdets viceanfører tager han ansvar i dagligdagen, og han er med til at definere vores kultur. Mads Greve er en nøglespiller på det hold, der har fået en flot sæsonstart i 3F Superligaen.”

Slutteligt runder han af med at understrege, at det er tydeligt, at den erfarne forsvarsspiller fortsat er en ambitiøs mand:

“Det lyser ud af Mads, at han har ambitioner på egne og holdets vegne, og jeg glæder mig over, at vi har fået en underskrift i hus fra ham.”