Det er ved at være halvanden uge siden, at transfervinduet blev lukket i Danmark. Det er dog først nu, at FC Sydvest, der spiller i den danske 2. divison, har præsenteret deres to forstærkninger, som er blevet hentet i Vejle Boldklub.

På deres hjemmeside har de oplyst, at de har hentet hhv. 19-årige Valdemar Sadrifar og 20-årige Aidan Bardina Liu fra Vejle Boldklub. Begge spillere er blevet hentet på en lejeaftale.

Det formodes, at handlerne er kommet på plads, før transfervinduet blev lukket, og at præsentationen blot har været et stykke tid undervejs.

Skal nu forsøge at få spilletid på seniorniveau

Den 19-årige Valdemar Sadrifar har sin plads i angrebet. Han har en fortid i AGF, men skiftede til Vejle Boldklub i 2017, hvor han har spillet lige siden. Han har desuden kontrakt med Vejle Boldklub indtil sommeren 2021.

På et tidspunkt var der dog udsigt til, at han ikke ville få brug for den, da den unge angriber i efteråret 2019 blev sendt en tur til udlandet. Det skete, da han blev sendt til prøvetræning i La Liga-klubben Levante, hvor han trænede med deres ungdomshold i en uge. Det udviklede sig dog ikke til mere.

I modsætning til Sadrifar, så gør Aidan Bardina Liu sig i forsvaret. Det er dog ikke det eneste punkt, hvor de to spillere adskiller sig. I modsætning til Valdemar Sadrifar, har Aidan Bardina Liu nemlig endnu ikke haft sin debut på Vejle Boldklubs førstehold.

I FC Sydvest skal de to unge spillere nu forsøge at få spilletid på seniorniveau. Desuden er de blevet hentet til truppen, da de skal hjælpe 2. divisionsklubben efter en svært start på sæsonen.

Efter syv spillerunder er det nemlig ikke blevet til mere, end en enkelt sejr for FC Sydvest. Dertil har de samlet set kun formået at skrabe fem point sammen i den danske 2. division i denne sæson.