Han har scoret elleve mål i otte kampe i U17-ligaen, og han bliver nu belønnet med en kontrakt frem til 2023 i Nørreskoven.

Vejle har nemlig onsdag meddelt, at man har skrevet under med den unge offensivspiller Jashar Beluli, som talentchef Steen Thychosen mener, kan gå en stor fremtid i møde i Nørreskoven. Det skriver VB på deres hjemmeside.

“Vi har først og fremmest skrevet kontrakt med Jashar, fordi vi tror, han kan gå hele vejen ind på førsteholdet på sigt. Som type er han spændende, men i dagligdagen springer han også i øjnene på grund af dedikationen.”

Jashar selvtræner meget

Steen Thychosen er ikke blot overrasket over hans niveau. Han er også overrasket over, hvor meget han ønsker at forbedre sit spil.

Han selvtræner nemlig meget, hvilket udviser en stor dedikation.

“Han er meget fodboldintelligent. Han har fine tekniske færdigheder, gode vendinger, og så afslutter han godt. De elleve mål er imponerende, og han har et godt venstreben, når han får chancen omkring feltet.”

Han kan ikke lukkes ned

Jashar Beluli viste senest mod FC København, at selv ikke de bedste hold i Danmark i årgangen kan lukke ham ned over en hel kamp. Steen Thychosen mener, at man burde udvikle ham til den forreste angriber.

“Jashar har mange finde kompetencer, som vi i fællesskab skal videreudvikle i de kommende år, og det kræver fortsat hårdt arbejde fra ham. Vi glæder os over kontraktindgåelse med en talentfuld spiller som Jashar og ønsker ham og familien tillykke med kontrakten,” siger Steen.