Brøndby IF og Vejle Boldklub endte med at dele pointene efter et 1-1 opgør, der bød på drama til det sidste.

På Brøndby Stadion var scenen sat for en kamp med store konsekvenser for både toppen og bunden af Superligaen. Brøndby kunne med en sejr kravle op på førstepladsen, mens Vejle havde muligheden for at komme op over nedrykningsstregen.

Fra starten af kampen var det tydeligt, at Brøndby havde mest på spil. De blå-gule dominerede spillet og skabte flere store chancer, men en kombination af uheld og en storspillende Nathan Trott i Vejles mål forhindrede en tidlig føring. Vejles målmand viste klasse med flere imponerende redninger, og holdet fra Nørreskoven overlevede første halvleg uden at indkassere mål.

Anden halvleg fortsatte, hvor den første slap, med Brøndby i angrebsposition. Vejle klarede skærene med nød og næppe, og som minutterne gik, begyndte de at true på omstillinger. Dramaet kulminerede i de sidste minutter af kampen, hvor Vejle overraskende bragte sig foran med et mål af Oliver Provstgaard. Brøndbys håb om sejr syntes ude, men et straffespark få minutter før tid, omsat af Daniel Wass, sikrede et nervepirrende klimaks med en slutresultat på 1-1.

Det ene point til Vejle kan vise sig at betyde alverden, da holdet nok engang trækker sig godt ud af bundstriden.