For Vejles topscorer er det slut med dumme røde kort og øvrige dumheder. Det fortæller brasilianske Allan Sousa selv i et interview med Ekstra Bladet.

LÆS OGSÅ: Ny AaB-spiller dumpede lægetjek i FCM

I 2018/19-sæsonen var Allan Sousa en af Vejle Boldklubs helt store profiler. I denne sæson scorede han nemlig 10 mål og leverede tre oplæg i 27 kampe.

Mange husker sandsynligvis Sousa for hans syv gule kort og to udvisninger. Som følge heraf missede han blandt andet Vejle Boldklubs afgørende playoff-kampe, da han havde karantæne.

Imidlertid er Sousa dog blevet et par år ældre. Den nu 23-årige brasilianer har derfor i sinde at lægge stilen om, hvilket han fortæller over for Ekstra Bladet.

“Det var alt for meget, og jeg havde et problem med det. Det rygte hang også ved, da jeg kom til Belgien. Men jeg er færdig med at tabe hovedet eller brokke mig til kort over for dommeren. Der bliver ikke flere dumheder. Selvfølgelig vil jeg stadig få advarsler, men det er fordi, jeg stadig har mit vindergen, så jeg går lige til stregen,” fortæller han til Ekstra Bladet.

Igen i denne sæson har Sousa vist sig at være en vigtig spiller for Vejle Boldklub i 3F Superligaen. Han er nemlig holdets topscorer med tre mål, mens han også har leveret to oplæg efter fem kampe.

Desuden har han formået at holde hovedet koldt, da det kun er blevet til et enkelt gult kort i denne sæson.

LÆS OGSÅ: Zanka: “Vi har kæmpet med det mentale spil”

Mandag aften tørner Sousa og resten af Vejle Boldklub-truppen sammen med AaB i Aalborg. Med en sejr i dette opgør kan oprykkerne rykke op på en delt førsteplads i 3F Superligaen.