Det er ikke gået nogens næse forbi, at Vejle har fået en glimrende start på sæsonen. De slog mandag Aab med 3-1, hvilket betød, at oprykkerne strøg til tops i 3F Superligaen.

Vejles cheftræner understreget, at det giver et kæmpe boost på selvtilliden. Det skal dog ikke fjerne fokus, da han mener, at spillet sagtens kan blive bedre på kryds og tværs.

“Det er selvfølgelig dejligt at ligge nummer et, og det er godt for spillernes selvtillid, for klubben og for vores fans, men vi er lige i starten af turneringen, og der er masser af kampe endnu,” siger Galca til Vejles hjemmeside.

Forbedre præstationer

Han lægger dog ikke skjul på, at førstepladsen ikke skal fjerne spillernes fokus. De skal nemlig fortsat forbedre deres præstationer.

“Sidste kamp mod Lyngby vandt vi ganske vist, men vi spillede ikke særlig godt – i dag spiller vi fint, flytter bolden hurtigt, lægger et godt pres og får lukket hullerne.”

Han tilføjer hertil:

“Vi skal være mere ydmyge og arbejde hårdt – nu gælder det Randers om blot et par dage. Vi har stor respekt for alle modstandere og for enhver opgave.”

Vejle kan fortsætte stimen, når de hjemme tager imod Randers på fredag.