Victor Nelssons tid hos Galatasaray synes at være ved sin afslutning.

For nylig skrev det tyrkiske medie Aksam, at Nelssons agent var rejst til England for at forhandle med Wolverhampton.

Her blev alle parter tilsyneladende enige om en aftale, og Premier League-klubben forventes at afgive et officielt bud på den danske forsvarsspiller i januar.

Ifølge et andet tyrkisk medie, Sabah, kan Wolverhampton nu sikre sig Nelsson til en betydeligt lavere pris end først antaget.

Oprindeligt var Nelssons frikøbsklausul sat til 25 millioner euro, men nu lyder det, at han kan skifte klub for kun 10 millioner euro, svarende til omkring 75 millioner danske kroner.

Den 25-årige dansker har haft begrænset spilletid i Galatasaray på det seneste. Selvom han var en nøglespiller, da klubben vandt mesterskabet sidste sæson, er han nu reduceret til fjerdevalg i det centrale forsvar.

Nelsson var tæt på et skifte til Sevilla sidste sommer, men aftalen faldt igennem i sidste øjeblik, hvilket Nelsson udtrykte stor utilfredshed med over for flere medier i oktober.

Situationen mellem Galatasaray og Nelsson synes ikke at være forbedret siden da, hvilket peger i retning af et sandsynligt klubskifte i januar.

Wolverhampton er i øjeblikket favoritten til at sikre sig den danske forsvarers underskrift, selvom der også har været spekulationer om interesse fra Napoli.