I løbet af sin karriere nåede Fredy Guarin at spille for en lang række klubber i udlandet. Det omfatter blandt andet klubber såsom Saint-Etienne, FC Porto og Inter Milan. I januar i år vendte han dog tilbage til sit hjemland Colombia, hvor han nu spiller for den store colombianske klub Millonarios.

LÆS OGSÅ: Sergio Agüero bliver rygtet til Premier League-klub

Siden hans hjemkost har han formået at blive indblandet i noget af et drama. Det er endda ikke med hvem som helst, som han er blevet involveret i dette drama. Han er nemlig blevet indblandet i drama med sin egen familie, som også bor i landet.

Den 34-årige tidligere Inter-spiller er nemlig blevet fanget på video i en voldsom episode, hvor han bliver anholdt af politiet. Ydermere kan man i videoen også se, at han er smurt ind i blod, da han har været indblandet i et slagsmål med både sin far og andre medlemmer af familien.

Du kan se videoen, der stammer fra episoden herunder. Her ser man, at den 34-årige fodboldspiller er smurt ind i blod, og at han efterlader blodige fodaftryk, når han går.

Ifølge Acefootball er der endnu ikke nogen officiel forklaring på, hvad der har udløst det voldsomme drama i familien. Der er dog en bruger på Twitter, der har efterladt en kommentar til videoen, hvori han skriver, at Guarín angiveligt skulle råbe: “Er du så færdig med at slå min mor?”

Ydermere er der også op til flere brugere, der giver udtryk for, at de er meget bekymrede over, hvor meget blod, som fodboldspilleren var smurt ind i. Én af dem ser du herunder.

LÆS OGSÅ: Tottenham-stjerne vil væk: FC Barcelona er det mest attraktive tilbud