Christian Eriksen oplever i øjeblikket en udfordrende tid hos Manchester United, hvor han kun har været på banen i én enkelt kamp i 2024.

Dette er langt fra ideelt for den danske fodboldspiller, som har kæmpet med skader og ustabil spilletid siden sidste år.

På trods af, at flere eksperter mener, at Christian Eriksen er vigtig for United, så peger pilen mod et muligt skifte tilbage til hans tidligere klub, Ajax.

Ajax, som for tiden gennemgår en krise, kunne potentielt set være en attraktiv destination for Eriksen, selvom det sandsynligvis vil indebære en lønnedgang.

Klubben er kendt for at hente erfarne spillere, der kan bidrage både på og uden for banen. Bart Veenstra, chefredaktør på Ajax Showtime, ser det som en reel mulighed, at Eriksen kunne vende tilbage til klubben, hvor han tidligere har haft stor succes.

Han tror, at Aja vil gå langt for at tilføje Eriksen:

“Hvis de kan hente Eriksen, som spillede i Ajax og kender klubben og har en masse erfaring, så vil de gøre det uden at tøve,” siger han.

Ajax har allerede tilføjet erfaring til truppen med hentningen af Jordan Henderson fra Liverpool og ser nu mod Eriksen som en mulighed for at styrke holdet yderligere.

Med Eriksens kontrakt, der løber til sommeren 2025, vil en eventuel transfer kræve, at Ajax betaler en sum penge til Manchester United. Men med Eriksen nu i de senere år af sin karriere, kan en aftale potentielt blive indgået til en rimelig pris.

Selvom en tilbagevenden af Eriksen til Ajax ville blive modtaget med åbne arme af klubbens fans, understreger Veenstra, at det måske ikke ville blive betragtet som en “drømmetransfer”.

Eriksen er elsket af fansene og ville uden tvivl være en fantastisk tilføjelse, men det ville også være en spiller, der vender tilbage i karrierens efterår.