FC Barcelona har planer om at hente konkurrence til Marc-André ter Stegen til sommer. I denne forbindelse har de udset sig Illan Meslier fra Leeds United.

Det er ikke nogen hemmelighed, at Marc-André ter Stegen har haft svært ved at præstere konsekvent i denne sæson. Flere gange har han begået fejl, og hans præstationer har generelt være svingende.

Det har medført, at ledelse i Barcelona har besluttet sig for at hente frisk konkurrence til den tyske keeper. Derfor er de begyndt at undersøge de muligheder, som markedet har at byde på.

Ifølge Mundo Deportivo har det medført, at den catalanske klub er begyndt at se i retning af den franske målmand Illan Meslier, der for tiden står mellem stolperne i engelske Leeds United.

I og med, at den engelske klub er i fare for at rykke ned fra Premier League, har Barcelona angiveligt planer om at lukrere om dette. Leeds kan nemlig blive tvunget til at sælge ud af klubben, hvis de ender med at rykke ned.

Til trods for, at ledelsen i den catalanske klub tilsyneladende ikke er helt tilfreds med Marc-André ter Stegens præstationer, er der ikke planer om at sælge ham. Derimod ønsker de blot at hente yderligere konkurrence til den tyske målmand.

Der er meget, der tyder på, at Barcelona sælger brasilianske Neto til sommer, da han ønsker at finde et sted, hvor han kan få mere spilletid. Til at udfylde hullet efter Neto, har Barcelona derfor planer om at hente den 22-årige Illan Meslier.