Paris Saint-Germain (PSG) er begyndt at kigge efter potentielle erstatninger for deres verdensklasseangriber.

Rygterne går i hvert fald på, at franskmanden allerede har skrevet under på en kontrakt.

Mens Mbappés afgang truer i horisonten, ser det ud til, at PSG er klar til at åbne pengepungen for at sikre sig en værdig afløser, og blikket er nu rettet mod FC København og deres unge talent, Roony Bardghji.

Ifølge rygter fra det franske sportsmedie Le10 Sport, er PSG meget interesseret i den unge svenske angriber, som allerede har vakt interesse fra flere europæiske storklubber.

Bardghji, der stadig er i sin tidlige karriere, har imponeret mange med sine præstationer i den danske Superliga, og hans potentiale ser ud til at have fanget PSGs opmærksomhed. Særligt efter et par stærke præstationer i Champions League.

Mbappés afgang ville utvivlsomt efterlade et stort hul i PSGs angreb, men det ville også frigive en betydelig sum lønkroner, som klubben kan investere i nye talenter.

Bardghji, med sin teknik, hastighed og målnæse, anses for at være en spændende mulighed for at udfylde det tomrum, Mbappé potentielt efterlader.

Selvom sandsynligheden for en transfer ikke er vurderet til at være PSGs topprioritet, understreger interessen for Bardghji den unge spillers stigende stjerne på den internationale fodboldscene.

Hvad prisen på den unge FCK’er ender med at være, er endnu uvist. Der er dog en stor sandsynlighed for, at Roonys pris sætter rekord for Superligaen.