Den eftertragtede serbiske Fiorentina-angriber nærmer sig et permanent skifte til Serie A-klubben Juventus.

Juventus er nået til enighed med Fiorentina om købet af Dusan Vlahovic. Ifølge GOAL er de to klubber blevet enige om en pris på 75 mio. euro, hvilket er svarende til cirka 560 mio. kr.

LÆS OGSÅ: Barcelona vil have Grimaldo: 3 spillere kan skifte til Benfica

Derudover melder mediet også, at Juventus er nået til enighed med den 21-årige angriber om de personlige vilkår. Derfor forventes det også, at skiftet vil blive officielt præsenteret snart.

Den unge angriber er et af de største og mest eftertragtede navne på markedet i dette vindue. Der har også været forhandlinger med Arsenal, som også har været meget ivrige efter at hente ham.

Fiorentina-sportsdirektør Daniele Prade har tidligere sagt, at prisen for Vlahovic var 70 mio. euro, men Juventus har valgt at byde over prisen med 5 mio. euro, for at sikre, at de ville vinde hans underskrift.

GOAL skriver desuden, at den unge angriber er blevet enig med Juventus om en kontrakt, der har en årsløn på syv mio. euro, hvilket er svarende til omtrent 52 mio. kr.

Inden Vlahovic officielt kan skifte til Juventus, skal han gennemføre et lægetjek. Der er dog absolut ikke nogen forventninger om, at det er noget, der vil volde problemer.

LÆS OGSÅ: Liverpool holder øje med Paulo Dybala

Vlahovic har allerede scoret 17 mål i Serie A i denne sæson. I sidste sæson fik han for alvor sit gennembrud med 21 mål i den italienske liga. Det har ført til, at han har skabt interesse for sit navn i flere store klubber i hele Europa.