Det skal ikke være nogen hemmelighed, at det ikke altid har været en dans på roser for Manchester United-forsvarer Luke Shaw. Hvad der dog ingen tvivl bør herske om er, at han i denne sæson for alvor har fundet formen.

LÆS OGSÅ: AC Milan-legende: Denne United-spiller så jeg gerne i AC Milan

I denne sæson har han blandt andet bidraget med fem oplæg, ligesom han defensivt også har præsteret. Og står det til West Hams venstreback Aaron Cresswell, er Manchester United så heldige, at de råder over ligaens bedste venstreback i øjeblikket:

“Luke har imponeret mig meget. Da han fik sit gennembrud for Southampton, vidste jeg, at han ville blive en verdensklassespiller,” lød det fra Aaron Cresswell, da han udtalte sig til Daily Mirror, hvilket han fulgte op med:

“Han havde det svært under José Mourinho, men i denne sæson har han været ligaens bedste venstreback,” sagde han.

Det forventes, at Luke Shaws flotte præstationer er nok til at sikre, at han får en plads ved sommerens EM-slutrunde, hvor han skal konkurrere mod Chelsea Ben Chilwell om at få en plads i startopstillingen.

LÆS OGSÅ: Medie: Manchester United vil forlænge med Solskjær

Manchester United og West Ham tørner sammen søndag aften i Premier League. De to tophold tørner sammen kl. 20.15 på Old Trafford. Kampen bliver vist på Viaplay og på Xee.