Der er stor tvivl om Sergio Busquets’ fremtid, da han står uden kontrakt til sommer. Nu udtaler Xavi sig om situationen.

Der har længe været tvivl om Sergio Busquets’ fremtid, da hans kontrakt udløber til sommer. Det har medført, at han er blevet sat i forbindelse med talrige klubber.

LÆS OGSÅ: Manchester United vil hente Barca-talent til sommer

FC Barcelona har dog ikke opgivet at overbevise ham om at blive i klubben. Men selvom de ønsker at holde på ham, har de endnu ikke sendt et kontrakttilbud afsted.

Busquets’ fremtid har været et emne på talrige Barcelona-pressemøder i de seneste måneder – og det var også tilfældet på pressemødet forud for kampen mod Sevilla.

Her blev Barcelona-træner Xavi spurgt ind til midtbanespillerens fremtid, men han kunne ikke give et brugbart svar.

“I sidste ende arbejder vi alle sammen, og beslutningen er hans. Vi venter på at se, hvad han beslutter,” sagde han, og fortsatte:

“Han er en meget vigtig spiller på og udenfor banen, han er vores kaptajn, han er en del af alt, og han har gjort sig fortjent til at beslutte sin fremtid. Hvis han fortsætter her, bliver jeg glad.”

Derfor er der endnu intet nyt omkring den spanske midtbanespillers fremtid. Det betyder, at det fortsat ikke kan udelukkes, at han forlader Camp Nou, når sæsonen er overstået.

LÆS OGSÅ: Barcelona har truffet endegyldig beslutning om De Jong

Flere spanske medier har på det seneste rapporteret, at en forlængelse skulle være sandsynlig, selvom han har modtaget lukrative tilbud fra både USA og Saudi-Arabien.