Klokken var tæt på midnat mandag, da FC København præsenterede en overraskende ny spiller. Det viste sig også være den mest markante Superliga-tilgang i transfervinduet.

Det er en signing, som flere tusinde FCK-fans havde håbet på hele sommeren. Mathias “Zanka” Jørgensen er vendt hjem til hans barndomsklub.

Den danske landsholdsspiller skal for tredje gang spille for sin barndomsklub. Det ser han frem til – og det gør han af flere årsager.

Han glæder sig ikke blot til at flytte hjem til København, men også til at blive genforenet med en række velkendte ansigter i klubben.

Til FC Københavns egen hjemmeside udtaler Mathias “Zanka” Jørgensen følgende:

“Så er der selvfølgelig mange af drengene, som er de samme, som jeg også savner og glæder mig til at se igen. Og så glæder jeg mig til at spille på hold med Viktor Fischer. Det er også en ting, som jeg har glædet mig til, og en af de ting, som selvfølgelig også har talt for.”

“Men selvfølgelig også de gamle: Ankersen, “Boile”, Falk, som jeg også har spillet med før. Bare lige for at nævne et par stykker.”

Zanka og Fischer har ikke spillet sammen i FCK

Viktor Fischer og “Zanka” har ikke tidligere spillet sammen i FC København. De er dog ikke hinanden helt ubekendt, da de har været på landsholdet sammen i en årrække

Dog må de begge vente lidt endnu. Mathias “Zanka” Jørgensen er nemlig udtaget til det danske landshold, der onsdag aften spiller den første af tre kampe henover en uge.

Derfor bliver det ikke med det samme, at han kan vende hjem, for at slutte sig til sine nye, men dog gamle holdkammerater i FC København.

Hans første mulighed for at gøre comeback i FC København bliver søndag den 18. oktober, hvor FCK skal møde AaB.