Los Blancos-træneren er fortsat overbevist om, at han er den rette mand til jobbet i Hovedstadsklubben, efter deres nederlag til Shakhtar Donetsk i onsdagens Champions League-opgør.

Real Madrid har nu tabt to kampe i træk på hjemmebane, efter de tabte til Shakhtar Donetsk i Champions League, og led et nederlag til Cadiz i La Liga i weekenden.

Blev blæst omkuld

Shakhtar var foran 0-3 ved halvlegen. Det er første gang i femten år, at det er sket for Real Madrid. De fik dog vendt skuden, og det lykkedes Luka Modric og Vinicius Junior at få banket bolden i natten. Det var dog ikke nok.

Det betyder, at Zinedine Zidane står over for et enormt pres. De skal møde FC Barcelona i El Clasico. De har tabt tre Champions League-kampe i træk, men alligevel mener Zinedine Zidane, at han kan få vendt skuden.

“Jeg kan fikse det her, og det har jeg i sinde at gøre. Det samme gælder spillerne, og vi vil sammen finde løsningen på problemet, inden vi tager til Camp Nou for at møde FC Barcelona”.

Luka Jovic var førstevalget i angrebet, og han spillede 59 minutter, hvorefter Karim Benzema kom på banen. Der var også ændringer at finde i forsvaret, hvor Eder Militao spillede sammen med Raphael Varane, da Sergio Ramos ikke var tilgængelig til kampen.

Shakhtar er coronasmittet

Shakhtar havde dog hele ti førsteholdsspillere ude med coronavirus, men det lykkedes dem alligevel at fange Real Madrid på hælene på Estadio Alfredo Di Stefano, hvor Mateus Tete, Manor Solomon og Raphael Varane stod for målene.

“Vi har en dårlig følelse i kroppen efter nederlaget, selvfølgelig har vi det. Vi lavede en fejl, der ledte op til det første mål, og efterfølgende manglede vi selvtillid.”

Han tilføjer hertil:

“Jeg er glad for, at spillerne genfandt selvtilliden. Det var en dårlig kamp, en dårlig aften. Jeg er træneren, så jeg står for at finde løsningen, og jeg finder den ikke i aften. Jeg er ansvarlig for, at første halvleg gik dårligt, så jeg må have gjort noget forkert.”